Malmin Pilates ja Tanssistudion ohjaajat

Ohjaajat

Pilatestudion ohjaajat ovat kehonhallinnan ja -huollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti sekä pitkissä koulutuksissa että lyhytkursseilla.

Anne Hirvonen

Studion pääohjaajana toimii Malmin Pilates ja Tanssistudion omistaja Anne Hirvonen.  Anne on pitkän linjan tanssin ja kehonhallinnan ammattilainen. Hän on valmistunut tanssipedagogiksi v. 1995 pääaineenaan klassinen baletti. Annen perustama balettikoulu on toiminut yli 20 vuoden ajan ja pilatesohjaajana hän on toiminut yli 10 vuotta. Anne tunnetaan tarkkana ja osaavana ohjaajana ja opettajana. Hänellä on selkeät tavoitteet työssään sekä itselleen että asiakkaille ja oppilaille.

Kehonhallintalajien koulutukset:

  1. 2008 Method Putkisto Pilates -diplomiohjaaja
  2. 2011 Method Putkisto -ohjaaja
  3. 2013 Method Putkisto 3D Huippuliikkuja -ohjaaja
  4. 2014 Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjaaja
  5. 2014 Method Putkisto Kävelyntaito -ohjaaja
  6. 2015 Method Putkisto Lentävä ohjaaja / Palveludesign -koulutus
  7. 2016 Method Putkisto Kevytohjelma -ohjaaja
  8. 2018 Spiraalistabilaatio (SPS) -ohjaaja
  9. 2019 Footbic® -ohjaaja
  10. 2020 Hoitava Hengitys -ohjaaja

”Olen työskennellyt kehon ja liikkumisen parissa lähes koko elämäni. Lapsena aloitettu balettiharrastus muuttui sitkeän harjoittelun myötä ammatiksi ja olen työskennellyt tanssinopettajana päätoimisesti yli 20 vuotta. Mielenkiinto kehoa ja liikkumista kohtaan on aina ollut suuri. Kehonhallintalajien koulutusten kautta olen saanut perehtyä kehon ja liikkumisen ydinasioihin. Ne ovat uskomattoman kiehtovia, suureksi hyödyksi ja iloksi niin aloittelevalle liikkujalle kuin huippu-urheilijallekin. Lisäksi olen itse saavuttanut hyvinvoivan kehon ja on ihana todeta tässä iässä, että voin paremmin kuin koskaan.”

 

Pilatesstudion muut ohjaajat:

Tuija Parkkonen

Tuija on Method Putkisto, MP Pilates, MP 3D Huippuliikkuja, MP 3D Kasvoklinikka, MP Kevytohjelma ja MP Kävelyntaito -ohjaaja. Tuija oli Annen asiakas useita vuosia ennen ohjaajakoulutuksen aloitusta. Hänelle on tarkeää välittää tunneilla liikkumisen vapautta ja hyvää oloa. Tuijalla on pitkä ja monipuolinen liikuntatausta. Tuijan uusimmat pätevyydet ovat SPS-ohjaaja (Spiraalistabilaatio),Modern Nordic Walking Trainer ja Barre-ohjaaja.

 

Terhi Lohimäki

Terhi toimii studiolla yin-jooga ohjaajana. Hän on ryt200 joogaohjaajakoulutuksen käynyt Yin jooga-ohjaaja. Terhi on itse harrastanut joogaa vuodesta 2004 lähtien ja ohjannut sitä pari vuotta. ”Yin jooga tukee hyvin muita liikuntaharrastuksiani, kuten lenkkeilyä, uintia, ratsastusta ja golfia. Koiran kanssa touhuan kaikenlaista, mm. agilitya ja nose workia.”

 

Tanssistudion muut opettajat:

Virpi Kainulainen

Virpillä on tanssinopettajan tutkinnot kilpatanssissa sekä Suomen tanssiopettajaliitolta että kansainvälinen ammattilaisten tutkinto.

” Olen valmentanut ja ohjannut tanssijoita lapsista senioreihin, sekä aloittelijoista SM- ja kansainvälisen tason tanssilattioille yli 15 vuotta. Ohjaajana ja valmentajana minua kiehtoo saada jokainen kokemaaan tanssin riemu ja hyvänolon tunne, löytämään onnistumisen kokemus ja huomaamaan uuden oppisen oivaltaminen, niin yksin kuin yhdessä.”

Essi Laukkanen

”Olen Essi Laukkanen, tanssistudion ja Balettikoulu Anne Hirvosen toinen opettaja vuodesta 2013 lähtien. Koulutukseltani olen englannin aineenopettaja, ja sen lisäksi minulla on vahva tanssitausta niin baletista kuin monista muistakin tanssilajeista (e. nykytanssi, show- ja irlantilainen tanssi). Balettikoulun lisäksi olen toiminut myös koreografina ja tanssijana muunmuassa Helsingin yliopiston musikaaliproduktioissa. Tavoitteeni tanssinopettajana on rohkaista ilmaisua ja liikkeen monimuotoisuutta, sekä tukea tanssioppilaiden monipuolista kehitystä.”

Catarina Ramos
”Olen Catarina Ramos ja valmistuin Helsingin Medialukiosta vuonna 2019. Olen suorittanut Taiteen perusopetuksen syventävien opetusmäärän, josta jatkan kouluttautumista eteenpäin tanssin parissa. Aloitin lastentanssista 2,5 vuotiaana ja siitä lähtien en ole hetkeäkään elänyt ilman tanssia. Baletti on aina ollut lähellä sydäntä, mutta vuonna 2009 jazz vei minulta jalat alta. Jazzin rytmisyys ja musiikki tuo esiin parhaani puolet tanssijana. Tanssiopettajana olen toiminut vuodesta 2018 lähtien ja nykyään opetan lapsista aikuisiin asti.  Opettajana olen monipuolinen ja haluan, että tunneillani jokaisella tulee onnistumisen tunne. Tanssiopettamisen lisäksi ohjaan myös liikuntatunteja alle kouluikäisille.”