Ohjaajat

Ohjaajat

Pilatestudion ohjaajat ovat kehonhallinnan ja -huollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti sekä pitkissä koulutuksissa että lyhytkursseilla.

Anne Hirvonen

Studion pääohjaajana toimii Malmin Pilates ja Tanssistudion omistaja Anne Hirvonen.  Anne on pitkän linjan tanssin ja kehonhallinnan ammattilainen. Hän on valmistunut tanssipedagogiksi v. 1995 pääaineenaan klassinen baletti. Annen perustama balettikoulu on toiminut jo 24 vuoden ajan ja pilatesohjaajana hän on toiminut 13 vuotta. Anne tunnetaan tarkkana ja osaavana ohjaajana ja opettajana. Hänellä on selkeät tavoitteet työssään sekä itselleen että asiakkaille ja oppilaille.

Kehonhallintalajien koulutukset:

  1. 2008 Method Putkisto Pilates -diplomiohjaaja
  2. 2011 Method Putkisto -ohjaaja
  3. 2013 Method Putkisto 3D Huippuliikkuja -ohjaaja
  4. 2014 Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka -ohjaaja
  5. 2014 Method Putkisto Kävelyntaito -ohjaaja
  6. 2015 Method Putkisto Lentävä ohjaaja / Palveludesign -koulutus
  7. 2016 Method Putkisto Kevytohjelma -ohjaaja
  8. 2018 Spiraalistabilaatio (SPS) -ohjaaja
  9. 2019 Footbic® -ohjaaja
  10. 2020 Hoitava Hengitys -ohjaaja

”Olen työskennellyt kehon ja liikkumisen parissa lähes koko elämäni. Lapsena aloitettu balettiharrastus muuttui sitkeän harjoittelun myötä ammatiksi ja olen työskennellyt tanssinopettajana päätoimisesti yli 25 vuotta. Mielenkiinto kehoa ja liikkumista kohtaan on aina ollut suuri. Kehonhallintalajien koulutusten kautta olen saanut perehtyä kehon ja liikkumisen ydinasioihin. Ne ovat uskomattoman kiehtovia, suureksi hyödyksi ja iloksi niin aloittelevalle liikkujalle kuin huippu-urheilijallekin. Lisäksi olen itse saavuttanut hyvinvoivan kehon ja on ihana todeta tässä iässä, että voin paremmin kuin koskaan.”

 

Pilatesstudion muut ohjaajat:

Terhi Lohimäki

Terhi toimii studiolla yin-jooga ja syvävenyttelytuntien ohjaajana. Hän on ryt500 joogaohjaajakoulutuksen käynyt Yin jooga-ohjaaja ja Method Putkisto Instituutin kouluttama syvävenyttely-ohjaaja. Terhi on itse harrastanut joogaa vuodesta 2004 lähtien ja ohjannut sitä useita vuosia. ”Yin jooga tukee hyvin muita liikuntaharrastuksiani, kuten lenkkeilyä, uintia, ratsastusta ja golfia. Koiran kanssa touhuan kaikenlaista, mm. agilitya ja nose workia.”

 

Tanssistudion muut opettajat:

Virpi Kainulainen

Virpillä on tanssinopettajan tutkinnot kilpatanssissa sekä Suomen tanssiopettajaliitolta että kansainvälinen ammattilaisten tutkinto.

” Olen valmentanut ja ohjannut tanssijoita lapsista senioreihin, sekä aloittelijoista SM- ja kansainvälisen tason tanssilattioille yli 15 vuotta. Ohjaajana ja valmentajana minua kiehtoo saada jokainen kokemaaan tanssin riemu ja hyvänolon tunne, löytämään onnistumisen kokemus ja huomaamaan uuden oppimisen oivaltaminen, niin yksin kuin yhdessä.”