Malmin Pilates ja Tanssistudio - Ota yhteyttä

Palvelut

Tervetuloa Malmin Pilates ja Tanssistudiolle!

Malmin Pilates ja Tanssistudio on paikka, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja keskittyä itseesi. Tarjoamme laadukkaita kehonhallinta- ja tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille aloittelijoista aina ammattilaisiin asti.

Kehonhallinnan ja -huollon alalla olemme keskittyneet Method Putkisto -lajien ohjaamiseen (Method Putkisto, MP Pilates, MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka, MP 3D Huippuliikkuja ja MP Kevytohjelma).

Lisäksi studiolla harjoitellaan Barrea ja Aikuisbalettia viikkotunneilla.

Lisäksi tarjoamme eri lajien kursseja kuten Footbic, Jazztanssi, Mindfulness, Modern Nordic Walking, Spiraalistabilaatio ja Yin-jooga.

 

Pilatesstudion ohjaajat ovat kehonhallinnan ja -huollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti sekä pitkissä koulutuksissa että lyhytkursseilla. Meille on tärkeää, että olemme kiinni ajassa – ja tiedämme alamme uusimmat tuulet. Tavoitteemme on, että asiakkaamme voivat hyvin ja ovat vapaita liikkumaan!

Tanssistudion toiminta perustuu vahvaan klassisen baletin perinteeseen, johon sovelletaan nykypäivän tietoa ja taitoa. Pääopettaja Anne Hirvosella on pitkä kokemus sekä tanssin että kehonhallintalajien opettajana. Tanssistudion erikoisosaamista on kehonhallintalajien yhdistäminen tanssiharjoitteluun. Koulutamme hyvinvoivia ja terveitä tanssijoita!

Palveluihimme kuuluvat: