Malmin Pilates ja Tanssistudio - Ota yhteyttä

Palvelut

Pilatestunti 45 min.

 

Tervetuloa Malmin Pilates ja Tanssistudiolle!

Malmin Pilates ja Tanssistudio on paikka, jossa voit unohtaa arjen kiireet ja keskittyä itseesi. Tarjoamme laadukkaita kehonhallinta- ja tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille aloittelijoista aina ammattilaisiin asti.

Tuntiemme tavoitteena on auttaa asiakasta saavuttamaan hyvinvoiva, terve ja toimiva keho.

Kehon Optimi, Mielen Optimi ja Baletin Optimi ovat menetelmiä, jotka ovat syntyneet Anne Hirvosen pitkän tanssi- ja liikuntalajien parissa tehdyn uran ja kokemuksen kautta.

Lisäksi tarjoamme eri lajien kursseja kuten Jazztanssi, Mindfulness, Modern Nordic Walking, Spiraalistabilaatio ja Yin-jooga.

Pilatesstudion ohjaajat ovat kehonhallinnan ja -huollon ammattilaisia. Kouluttaudumme säännöllisesti sekä pitkissä koulutuksissa että lyhytkursseilla. Meille on tärkeää, että olemme kiinni ajassa – ja tiedämme alamme uusimmat tuulet. Tavoitteemme on, että asiakkaamme voivat hyvin ja ovat vapaita liikkumaan!

Tanssistudion toiminta perustuu vahvaan klassisen baletin perinteeseen, johon sovelletaan nykypäivän tietoa ja taitoa. Studion omistaja Anne Hirvosella on pitkä kokemus sekä tanssin että kehonhallintalajien opettajana. Tanssistudion erikoisosaamista on kehonhallintalajien yhdistäminen tanssiharjoitteluun. Koulutamme hyvinvoivia, terveitä ja taitavia tanssijoita!

Palveluihimme kuuluvat: