Klassinen baletti ja muut tanssilajit

Klassinen baletti ja muut tanssilajit

Malmin Pilates ja Tanssistudio toimii yhteistyössä Balettikoulu Anne Hirvosen kanssa. Katso myös  www.balettikouluannehirvonen.com

KLASSINEN BALETTI

Baletti on taidetanssin muoto ja sillä on vuosisatoja pitkä perinne. Baletilla on tarkka liikekieli, johon myös monet muut tanssilajit pohjautuvat. Baletti sopii loistavasti myös aikuisille – tunnilla ryhti ja kehonhallinnan taidot paranevat ja lihasvoima kehittyy. Balettiharjoittelun voi aloittaa aikuisena ilman aiempaa kokemusta.

Balettitunnilla harjoitellaan klassisen baletin tekniikkaa monipuolisten tanko-, keskilattia- ja varvasharjoitusten avulla (tasoryhmästä riippuen). Opetuksessa kiinnitetään huomiota harjoittelun turvallisuuteen ja huomioidaan jokaisen oppilaan yksilöllisyys.

Aikuisbalettitunnit studiolla tiistaisin klo 17.30 – 18.45 (jatko 1) ja keskiviikkoisin (edistyneet) klo 16.40 – 17.40.

 

Muut tanssilajit

JAZZTANSSI

lauantaisin klo 11.00 – 12.30 29.8., 5.9., 26.9., 10.10., 24.10., 31.10., 14.11. ja 28.11.

Hinta: 110 €. Opettaja: Catarina Ramos

Jazz on tanssilajina monipuolinen, rytmikäs ja energinen. Jazztanssissa korostuu liikkeen rytmitys, eri kehonosien koordinaatio, isolaatio ja jazztanssi tekniikalle tyypillisiä tanssisarjoja. Jazztanssi on haasteellinen laji, jossa varmasti nousee hiki pintaan. Tunneilla tarvitset mukaan rennon tanssiasun. Mielellään ei kovin löysiä vaatteita, jotta kehon linjat näkyvät paremmin. Tunneilla opetellaan liikkeiden venyvyyttä ja terävyyttä, musiikkiin eläytymistä sekä isoja hyppyjä.

HYVÄN MIELEN JAMIT

jamien syksyn aikataulu ei ole vielä selvillä

Opettaja: Virpi Kainulainen

Rento tanssitunti ihan jokaiselle. Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista. Tunti johdattaa meidät eri tanssilajien saloihin – hymy huulilla ja hauskaa pitäen!

Aloita viikonloppu hyvän mielen jameilla ja arjen asiat unohtuu välittömästi… mahtava startti viikonloppuun!

 

 

 

 

 

 

Varaa paikkasi tunnille

Katso Aikataulut ja Hinnat