Method Putkisto -lajit

Method Putkisto -lajit

Malmin Pilates ja Tanssistudio on toiminut aiemmin nimellä Malmin Method Putkisto Studio. Toiminta jatkuu entisellään samassa tilassa tuttujen ohjaajien ja lajien parissa. Uuden nimen myötä voimme tarjota asiakkaillemme enemmän tuntivalikoimaa sekä kehonhallinnan että tanssin alalla.

Method Putkisto

Method Putkisto on suomalainen kehonhallinnan ja -huollon menetelmä, jonka kehittäjä on Marja Putkisto. Marja on kehittänyt lajia yli 30 vuoden ajan. Method Putkiston tavoitteena on hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus. Method Putkiston avulla pidennät lyhentyneet ja kiristyneet lihakset, jolloin luusto ja nivelet asettuvat optimiasentoon. Lisäksi vahvistat syviä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia ja hengitystekniikkasi paranee.

Method Putkisto Pilates

MP Pilates perustuu Joseph Pilateksen 1900-luvun alkupuolella kehittämään suosittuun voimistelumenetelmään. MP Pilates menetelmän tavoitteena on vahva, tuettu ja toiminnallinen keskivartalo. Harjoittelun myötä koordinaatiokyky kehittyy ja kehonhallinta lisääntyy. MP Pilates -tunnilla huomioidaan jokaisen asiakkaan yksilöllisyys. Pilates on suosittu harjoittelumuoto maailmalla.

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka on harjoitusmenetelmä ylävartalon, kaulan ja niskan sekä pään asennon, tuen ja liikkeen hallintaan sekä kasvolihasten toiminnallisuuteen. Ohjelman avulla pää asettuu oikeaan asentoon suhteessa selkärankaan, kasvot rentoutuvat ja koko keho on vapaa. Sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Method Putkisto 3D Huippuliikkuja

MP 3D Huippuliikkuja on menetelmä selkärangan tuen ja liikkeen hallintaan. Se perustuu väittämään: kun selkärankasi on tuettu oikein ja hallitset sen liikkeet, olet hyvä liikkuja. Huippuliikkujaa voi soveltaa mihin tahansa liikunta- ja urheilulajiin. Malmin Pilates ja Tanssistudio on erikoistunut tanssin ja kehonhallintalajien yhdistämiseen. MP Huippuliikkuja sopii täydellisesti tanssijoiden oheisharjoittelulajiksi. Näillä tunneilla saamme oivalluksia, jotka kehittävät tanssitaitoa merkittävästi.

Method Putkisto Kevytohjelma

MP Kevytohjelma on ohjelma kiinteytykseen, nesteiden poistoon sekä virkistymiseen ja palautumiseen. Kevytohjelma sopii niin henkisen kuin fyysisen väsymyksen poistamiseen ja parantaa oloa kiireen keskellä. Asiakkaan sanoin: luksushetki arjen kiireen keskellä!

 

Varaa paikkasi tunnille

Katso Aikataulut ja Hinnat